Stugor

På Djupviks gård erbjuder vi stugor i omedelbar närhet till vatten, skog och djur.

Boka på: bokning@djupvik.se

Du hyr stugan för självhushåll veckovis eller per dygn.

Stugorna Boden och Gunvors är tillgängliga för uthyrning helger från påsk – midsommar samt hela veckor från midsommar – 28 augusti.

Från midsommar till omkr. 14/8 har veckovis uthyrning förtur före dygnsuthyrning då det är stor efterfrågan på detta.

Kök och badrum finns i alla hus. Resesäng för barn, extrasäng och barnstol ordnas gärna. Trädgårdsmöbler, grill och leksaker finns också.

Du är välkommen efter klockan 15.00 ankomstdagen och du har stugan/huset till klockan 12.00 avresedagen. (Om du bokar slutstädning lämnar du stugan 11.00)

Självhushåll innebär att du hyr stugan per dygn eller per vecka och tar med sänglinne och måltider själv. Du kan köpa till sänglinne och handdukar (100:- / set)

 

Boden är flygelbyggnad till mangårdsbyggnaden.

Boden,
en flygelbyggnad till mangårdsbyggnaden, har två dubbelrum. De ligger på ovanvåningen och ett rum är något större än det andra och passar som familjerum. Sängarna är av bra kvalité, två sängar  á 90X200 cm. med sköna täcken och kuddar i varierande storlek. Tv finns i båda rummen. Gemensamt kök och stort badrum med WC, dusch, tvättmaskin och handfat finns på entréplan.
Boden passar bra för två par, generationsboende för tre generationer,
en familj med större barn eller ett gäng kompisar.

Pris:
6.000:- / vecka
1.200:- / dygn

Tillgänglighet:

Gunvors stuga
är liten (ca 30 m2) men riktigt fräsch.
Ett välutrustat arbetskök med diskmaskin och litet badrum med WC, dusch och litet handfat. Ett stort rum som fungerar som sovrum/vardagsrum/matrum.  Där finns en bekväm bäddsoffa med två riktigt bra och påkostade madrasser. En våningssäng, bord och stolar samt tv finns också. En liten altan med kvällssol, tak för utekläder, barnvagn och ett par stolar. Gunvors stuga rekommenderar vi till barnfamiljer med ett eller två små barn alternativt till en eller två vuxna. 

Pris:
6.000:- / vecka
1.200:- / dygn

Tillgänglighet:


Välkomna till någon av våra fina stugor!

bokning@djupvik.se