Stugor och B&B

På Djupviks gård erbjuder vi rofyllt och naturnära boende i våra stugor.
Under rubriken ”Priser boende” finns lista på priser. 

Stugorna har omedelbar närhet till vatten, skog och djur.
Du kan antingen hyra stugan för självhushåll veckovis/ per dygn eller med sänglinne och frukost. Kök och badrum finns i alla hus. Resesäng för barn, extrasäng och barnstol ordnas gärna. Trädgårdsmöbler, grill och en del leksaker finns också.

Självhushåll innebär att du hyr stugan per dygn eller per vecka och tar med sänglinne och måltider själv. Det går dock att köpa till frukost och hyra lakan och handdukar.
B&B innebär bäddade sängar, handdukar och en stor ekologisk frukostbuffé i separat frukostrum på gården. B&B går bra att boka i vilken stuga du än väljer. 
Nedan följer en kort presentation av varje stuga.
(I den ekologiska frukosten ingår alltid:
Fil/yoghurt, olika flingor och müsli, frukt eller fruktsallad, juice, sylt och marmelad, köttpålägg, ostar, ägg, kaviar, grönsaker, sill och mjukt bröd och knäckebröd, kaffe och te. 
Vid allergier eller andra önskemål ordnar vi ersättningsprodukter men det är bra att veta i förväg.)

Läs mer om stugorna:

I Boden, en flygelbyggnad till mangårdsbyggnaden, finns två dubbelrum. De ligger på ovanvåningen och ett rum är något större än det andra och passar som familjerum. Sängarna är av bra kvalité, två sängar  á 90X200 cm. med sköna täcken och kuddar i varierande storlek. Tv finns i båda rummen. Gemensamt kök och stort badrum med WC, dusch och handfat finns på entréplan. Boden passar bra för två par, generationsboende för tre generationer, en familj med större barn eller ett gäng kompisar.

Gunvors stuga är liten (ca 30 m2) nyrenoverad inomhus (2014). Ett välutrustat arbetskök med diskmaskin ocGunvor4h litet badrum med WC, dusch och litet handfat. Ett stort rum som fungerar som sovrum/vardagsrum/matrum.  Där finns en bekväm bäddsoffa med två riktigt bra och påkostade madrasser. En våningssäng, bord och stolar samt tv finns också. Gunvors stuga rekommenderar vi till barnfamiljer med ett eller två små barn alternativt till en eller två vuxna. 

Västergården ligger cirka 300 meter längs Bråviken från Djupviks gård. Vi förmedlar familjens stuga som har två våningssängar på bottenvåning och två 90-sängar på övervåning med separat ingång utifrån. Västergården har egen brygga och stor trädgård. Även om du hyr Västergården kan du äta frukost på gården.
Mer om Västergården kan du läsa här:
https://www.stugknuten.com/stuga.asp?stugid=19635

Kattudden är en större stuga som vi förmedlar. Den är mycket fin, vinterbonad och välutrustad. Dessutom är den handikappanpassad vilket vi är stolta över att kunna presentera. I stugan finns tre sovrum och 6 bra bäddar. En bäddsoffa i vardagsrum. Stugan ligger ca 300 m från gården och har gemensam strand precis nedanför huset.
Mer om Kattudden kan du läsa här:
https://www.stugknuten.com/stuga.asp?stugid=20350