Ro Rida Bada Basta!

1 dygn helpension där du väljer aktivitet mellan roddbåt och ridning.

Program Dag 1: Välkommen från cirka 15.00 då afternoontea serveras. Bada därefter vedeldad bastu från bryggan och avsluta kvällen med en härlig supé på stranden eller i trädgården. Sov gott i något av våra rum eller i en stuga.

Dag 2: Börja dagen med ett dopp i Bråviken? Då smakar Djupviks frikostiga och ekologiska frukost ännu bättre innan vald aktivitet börjar.

Alternativ 1) Roddbåt/motorbåt/kanot. En läcker matsäckskorg får du med dig. Vi föreslår en tur till Djupviksholmarna, ca 20 min rodd där du kan promenera runt eller bara vila på varma klippor. Totalt tar turen ca 2,5h och vi rekommenderar att du är tillbaka mellan 12.00-13.00.

Alternativ 2) Hästupplevelse. Var med och ta in hästen från hagen, rykta och gör klar för ridtur i skogen, på stranden och kanske i vattnet. Våra hästar och ponnyer är vana och lätta att hantera och vi berättar gärna om dem och om hästskötsel. Vi har hästar som passar för små och stora personer med olika kunskap och erfarenhet. En guide följer dig under tiden du vistas med hästarna, cirka 1,5 h. Avsluta med picnickorg vid stallet eller på stranden cirka klockan 12.00

Information: Hjälm finns men ta med egna bekväma kläder och skor/ stövlar med klack.

Välkommen!

Priser från 1550 kr/ vuxen, 1250 kr/ barn upp till 12 år.

Rekommenderas 15 maj- 30 september men öppet året runt.
Reservation för ändringar. Vi har försäkring.

bokning@djupvik.se
070- 232 08 01