Älskade Cenya <3

Vår älskade Cenya har fått sluta sina dagar på jorden och hos oss på Djupviks gård.

Det är ett stort tomrum efter henne och saknaden är stor.Cenya var ett polskt arabsto, stamboksförd som ridponny i huvudstamboken hos ASRP. Hon föddes på Wilkesbacka arabstuteri 1988 med mycket bra stam.
Hon kom till Djupvik som 7-åring och har ridits, tränats och gått i ridponnyavel.
Cenya var en helt fantastiskt vacker, vänlig och hållbar individ och 2016 blev hon elit-premierad för sina fina avkommor! Flera av dem har vår hingst Valdo som far.Nu vilar Cenya i en grav i hästhagen. Hennes ”barn, barnbarn” och hästvänner betar i närheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.